Comença la nova temporada al Teatre Micalet

Quasi 30 anys fent teatre porta la Companyia Teatre Micalet, que enguany comença la seua 29a temporada amb una varietat de representacions, moltes d’elles de producció pròpia, que podrem visitar des del mes de novembre al mes de febrer. Una d’elles, Senyoreta Júlia (La funció està a punt de començar) s’estrenarà el 17 de novembre. Aquesta obra, que beu molt del clàssic d’August Stringer està escrita per Eva Mir, guanyadora del Premi Calderón de la Barca de 2019. L’obra estarà disponible al Teatre Micalet fins el pròxim 17 de desembre i comptarà amb els noms de Toni Agustí i Joan Peris com a directors.

El dia de Nadal, Estimats Pares tornarà, des que va ser estrenada en 2022, com una proposta perfecta per a gaudir-la en família durant les festes nadalenques i és que enguany també tindrem l’oportunitat de visitar-la durant la nit de Cap d’Any en una sessió especial per primera vegada al Micalet. A més, hui, dijous 14 de setembre, Xavi Castillo (Pot de Plom) torna amb Spoiler, espectacle que va estrenar durant la temporada passada, serà la primera de moltes tantes com La Mare Coratge (Malatesta Teatre), Petites Tregèdies (Iguana Teatre) i Riures. Durant els mesos vinents gaudirem també de l’Últim Toc Teatre amb Vincent, Les Preposicions de la mà d’El Somni Produccions i Eclipsi Total, guanyador del Premi Max gràcies a El Pont Flotant.

Com a novetat, el Teatre Micalet proposa nous cicles amb molta varietat començant per les Nits Golfes al Teatre Micalet on Riures i Xavi Castillo se’n pujaran a l’escenari els dissabtes a les 22.30 h. Dins d’aquest cicle l’encetarà Riures fora de l’armari, el pròxim 30 de setembre amb Les Germanes Pintoresque, Lluís Mosquera i Galmniss. La Bíblia de Xavi Castillo, per la seua banda, tornarà el 18 de novembre.

La música també tindrà un lloc molt especial durant aquesta temporada al Teatre Micalet. El cicle Música al Micalet ens portarà l’acomiadament de Rafa Xambó dels escenaris el pròxim 11 d’octubre amb la presentació del seu disc Últimes Cançons. El 4 de novembre Jo Mai Mai. Gira 10 anys farà una parada i ens deixarà gaudir de Joan Dausà i els seus primers 10 anys de trajectòria. Verdcel també ens mostrarà el seu disc Petricor, que no deixarà a ningú indiferent.

Per últim, també s’ha publicat la programació dedicada als instituts amb el cicle T’apropem als autors. Rodoreda, Fuster i Sirera al Teatre Micalet amb les obres Les actrius lligen Rodoreda, Bomba va, Bomba ve, Joan Fuster i El Verí del Teatre. Aquest cicle, dedicat als alumnes de secundària i batxillerat pretén apropar als alumnes als autors que treballen a les aules.

Si voleu assistir a qualsevol de les sessions del Teatre Micalet o comprovar la programació completa, podeu accedir a la pàgina web del Teatre Micalet a partir del següent enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €