El Botànic acollirà l’11à edició de la Plaça del Llibre

L’11a edició de la Plaça del Llibre se celebrarà al Jardí Botànic de la Universitat de València des del 27 d’octubre a l’1 de novembre fent que aquest espai siga el centre neuràlgic de la literatura en valencià amb la participació de més de 50 editorials i un total de més de 3.000 títols diferents.

Durant els dies que dure la Plaça, l’accés al Botànic serà completament gratuït per als assistents, gràcies a la col·laboració de la Universitat de València, un dels col·laboradors habituals de la Plaça del Llibre, fent que la lectura arribe a uns dels llocs més emblemàtics de la ciutat.

Pel que fa a la programació, podrem trobar més de 40 activitats dirigides a tots els públics, on destaquem la presentació de llibres com Han tornat les roselles d’Isabel Robles, guanyadora del Premi Plaça del Llibre 2023 a la Trajectòria Literària. Hi haurà en recitals poètics, com Veus silenciades, tertúlies i la transmissió en directe d’un capítol del pòdcast Deparkineo. També trobarem taules redones de la mà de les editorials Sembra Llibres, Tigre de Paper o la prevista al voltant del còmic Maria La Jabalina, que edita l’editorial Astiberri. Aquestes i moltes altres activitats es podran trobar durant els dies que dure l’esdeveniment.

L’últim dia de fira coincidirà amb la festivitat de Tots Sants i gràcies a la proposta Espanta la por de l’ETNO, Museu Valencià d’Etnologia es faran dues tertúlies, la primera Faltar o morir, un catàleg sobre la pèrdua i Un vermut de fantasia amb la Guia Inacabada. Com a cloenda, Les Germanes Pintoresque (Pam Demia i Ferrxn) i Saray Cerro se’n pujaran a l’escenari per a fer l’espectacle de monòlegs Riures en valencià que tancarà aquesta onzena edició de Plaça del Llibre de València.

Vols assabentar-te de la resta d’activitats que es realitzaran durant la Plaça del Llibre de València? Pots revisar la programació completa entrant al següent enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €