El Diluvi tanca una etapa amb “El caminant”

El Diluvi ha presentat el seu últim senzill El caminant, que formarà part del seu últim disc abans de l’aturada temporal que ha anunciat el grup. Per tant, El primer ball, l’EP que recopilarà les últimes cançons tindrà un total de sis temes que ja són publicats. Aquest recopilatori comptarà també amb una edició física limitada que estarà limitada.

Pel que fa a aquest últim tema, podem trobar la inspiració en el llibre homònim de Hermann Hesse, on la lletra, de la mateixa forma que en el treball de l’escriptor alemany, parla sobre un viatge que va més enllà dels mapes, contant una història sobre un caminant solitari que cerca sobre el món, el sentit de la vida i la identitat pròpia. La cançó, a més, ha tingut la col·laboració de Carles Belda, que ha aportat sonoritats de la rumba catalana i la combinació dels aires festius tradicionals amb sintetitzadors.

Durant novembre, desembre i gener, podrem gaudir dels últims concerts del Diluvi abans de la seua aturada parcial. Després de deu anys que han implicat sis discos i concerts per tot el territori lingüístic, posen punt i a part a aquesta etapa amb concerts el pròxim 23 de novembre a la Sala Moon de València, el Millars Fest el 25 de novembre o el concret de Cap d’Any que es farà al Festivern en Tavernes de la Valldigna.

Si vols escoltar les sis cançons que formen part d’aquest nou EP, pots trobar-les a totes les plataformes musicals o entrant al següent enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €