Mafalda confirma la seua última gira

Mafalda, el grup que va nàixer a Camp de Túria l’any 2010, han confirmat el seu acomiadament dels escenaris. Una última gira que té com a títol “Un último grito” ens deixarà concerts per ciutats com Bilbao, Barcelona i València, on tindran el seu últim concert a la Sala Moon, el pròxim 23 de novembre de 2024.

Amb motiu de l’acomiadament del grup, han publicat un senzill Y así fue, una cançó que recull el seu estil propi i que serveix com una carta als seus oients. En paraules de la banda, expliquen Porque así fue, así lo vivimos y así de agradecidas estamos por todos estos años de amor a la música.

La cançó, per la seua part, és una peça emotiva que fa referència a la trajectòria de la banda valenciana que s’ha estrenat amb un videoclip on tanquen una etapa i diuen adeu a tot el que ha suposat Mafalda per a elles, amb una senzilla pregunta: Què és Mafalda per a tu?

Com diuen elles, se’n van “Con el pecho lleno y con muchas historias que contar. Nos despedimos como mejor sabemos, que es haciendo música. Y así fue es una carta abierta entre la banda y todas las personas que formaron y formáis parte de este proyecto. Así fue y así quedará para siempre. Mil gracias por estar ahí.”

Si vols formar part de la gira d’acomiadament, pots veure totes les ciutats i les dates en les quals actuaran dins del seu web.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €