Aquesta és la nova obra del Teatre Micalet

La Companyia Teatre Micalet ha estrenat la seua 38a producció pròpia amb l’obra Senyoreta Júlia. La funció està a punt de començar. Amb la direcció de Toni Agustí, qui debuta com a director a la Companyia, i Joan Peris, director artístic, ja està disponible al cartell fins el 17 de desembre.

El clàssic d’August Strindberg ha sigut reescrita pel mateix Toni Agustí i per la directora Eva Mir, Premi de Teatre per a Autors Novells Calderón de la Barca el 2019. Dins de l’obra original, una jove aristòcrata i el criat de la seua família trenquen les barreres socials amb manipulació, toxicitat i seducció, però l’adaptació que ens plantegen des de Companyia Teatre Micalet, està actualitzada a la nostra realitat i trasllada l’acció a un teatre on l’actriu i filla del director i el xic per a tot seran els protagonistes.

Aquesta versió és una obra dins d’altra obra, on la trama ocorre mentre els personatges estan muntant l’obra que s’està representant al seu teatre, aconseguint que ambdues obres parlen entre elles. Per a donar suport als arguments que apareixen en l’obra, s’utilitzarà el text original, fent que el Teatre Micalet es convertisca en una constant nit d’estrena on l’hostilitat i l’atracció seran protagonistes cada nit.

Si vols tindre l’oportunitat de gaudir d’aquesta obra teatral que suposa la 38a producció pròpia de la Companyia Teatre Micalet, estarà disponible de dimecres a diumenge fins el dia 17 de desembre i pots comprar les teues entrades al següent web.

Aquesta és la nova obra del Teatre Micalet!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €