Una nova edició de la #PrimaveraMusical

La Universitat d’Alacant acollirà les que seran les IV Jornades de #PrimaveraMusical, un esdeveniment que tindrà lloc els pròxims dies 7,11, 13 i 26 de març a la Sala d’Actes de l’edifici Germà Bernácer. Durant aquests dies podràs trobar tota mena d’activitats que combinen experiències didàctiques, tallers, concerts, rutes i converses. Tota la programació està destinada a oferir una intersecció entre la música, l’educació, la creació artística i la cultura valenciana.

Totes aquestes jornades han estat possibles gràcies al Servei de la Universitat d’Alacant, el Servei de Cultura i el Voluntariat Lingüístic, amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, el Cefire d’Alacant, l’Institut Valencià de Cultura i el circuit de música Sonora.

Pel que fa a la programació, el dijous 7 de març començarà amb l’acte inaugural de tot l’esdeveniment per a, posteriorment, donar par a una experiència didàctica sobra la banda sonora de Júlia, d’Isabel Clara-Simó, de la mà de Noèlia Sanvíctor. A les 18.00 h de la mà d’Helga Ambak, Carles Ube Efe i Ricard Tàpera es donarà el taller teoricopràctic “Zoo il·lustrat: un projecte artístic i didàctic”.

El dilluns dia 11 de març hi haurà dues activitats programades. La primera d’elles ve de la mà de Pau Camps, d’Smoking Souls, qui ens contarà les seues experiències didàctiques sobre la relació entre la música i la llengua. Posteriorment, Josep Vicent Frechina i Vicent Torrent tindran una conversa a partir de les publicacions de la Universitat d’Alacant i Sembra Llibres.

La primera activitat que tindrà lloc el 13 de març serà la Ruta “El campus de la UV musicat“, de la mà del Voluntariat Lingüístic de la UV. Per acabar amb aquest tercer dia, serà Jazzwoman qui farà un concert dins del Paranimf de la Universitat.

L’últim dia d’aquesta #PrimaveraMusical serà el 26 de març on es parlarà sobre la musical tradicional valenciana amb noms tan importants com La Maria, Flora Sempere d’El Diluvi i Carles Pasqual del grup Faixa. Per a tancar la programació tindrem un pòdcast sobre l’imaginari popular valencià amb la participació de Berta Francés, Paula Giménez i Almudena Francés.

Si vols consultar tota la informació respecte a aquesta edició de la #PrimaveraMusical, pots entrar a la seua pàgina web.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €