ESTHER ens conta la millor de les mentires

La millor de les mentires és el nou senzill que acaba de llançar ESTHER i ha arribat com una bufada d’aire fresc tant per l’estil, el ritme i, per descomptat, pel videoclip que l’acompanya i que ha dirigit Lucía Casañ i amb ESTHER i Héctor Juezas com a protagonistes.

Aquest nou tema provoca un aire propi de la dècada dels 2000, amb una estètica molt marcada i propera a Avril Lavigne o Paramore, sense dubte, un punt d’inflexió que suposa un canvi d’etapa dins de la carrera d’ESTHER, on ha evolucionat per a arribar a aquest pop-rock que tant marcà la música de principis del mil·lenni.

La música, això no obstant, no és l’únic en què l’artista ha fet canvis, ja que, pel que fa a l’estètica, podem veure que també beu d’eixes estrelles adolescents que van marcar la seua infantesa. La portada que acompanya aquest senzill ha estat feta de la mà de Raul Solves i de la directora d’art, Helga Ambak

Pel que fa a la lletra de la cançó, La millor de les mentires parla d’eixes relacions fugaces que sembla que han arribat per a quedar-se entre les noves generacions. L’artista de Vinaròs ho conta “La meua composició beu d’experiències personals i, per molt que canvie d’estil, això és marca pròpia. En aquest cas volia parlar del tipus de relacions que veig a la meua generació i al meu entorn, relacions extremadament intenses i quasi impredictibles, que ocorren quan menys t’ho esperes i que et deixen seqüela, per a bé o per a mal”.

ESTHER va entrar fort al panorama valencià del pop amb el seu primer single Les teues ales (2021). Més tard vindria el seu primer LP Les cartes que mai vaig cremar (2022), un cant a la joventut i a les històries inacabades que va presentar en una gira de quasi 50 concerts. Només tres anys després de la seua primera publicació, fa un pas endavant apostant per un so més enèrgic i desimbolt, tota una declaració d’intencions.

La cançó ja està disponible a totes les plataformes de música habituals, així com el videoclip, que ja podeu gaudir i que, a nosaltres, ens ha encantat!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €