Els Llibres de Sénia: ‘Tirant de clàssics’ amb novetats

Els Llibres de Sénia arriba al tercer capítol amb Tirant de Clàssics

Arriba el tercer capítol d’Els Llibres de Sénia titulat Tirant de clàssics. En aquesta nova edició de la sèrie booktuber, la filòloga Sénia Mulayali fa un repàs a diverses adaptacions del clàssic valencià de Joanot MartorellTirant lo Blanc. Una obra d’aventures que, tal com diu Sénia, ha estat adaptat amb èxit per Víctor Labrado en Tirant (Andana Editorial). La nostra booktuber també destaca les il·lustracions de la vila-realenca Paula Bonet en l’edició escrita per Josep Vicent Miralles i editada per Llibres de la Drassana. A més, per al final del vídeo es reserva una sorpresa que donarà per a parlar en les pròximes setmanes a Youtube.

‘Booktag’ per a saber què lligen alguns youtubers

Al final del vídeo Sénia convida a tres youtubers a revelar la llista dels cinc llibres que més els agraden. I a més d’això, ella en diu els seus favorits. Amb els que ella nomena, i els quinze que poden aportar aquests youtubers, els seguidors d’Els Llibres de Sénia tindran bon material per a llegir durant els pròxims mesos.

‘Tirant de clàssics’, tercer capítol

Però a banda de tot el material que pot eixir recomanat a partir d’aquesta edició d’Els Llibres de Sénia, segur que encara hi ha qui té feina acumulada amb els llibres citats al primer i el segon capítol. L’acollida ha sigut molt bona, i ara també, com a novetat, Sénia informarà de tots els seus descobriments literaris al seu compte d’Instagram.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €