Torna La Barra Sonora amb Orxata i VLC Ellektrik Jazz Collective

El programa de televisió de Bocabadats Media estrena nova temporada. Tot i ser una de les propostes televisives més interessants del panorama valencià, està fora de la graella de cap cadena. Però això no ha impedit que esta jove productora valenciana tire endavant la segona temporada de La Barra Sonora. El format és senzill. El programa reuneix dos formacions musicals valencianes i les posa cara a cara a xarrar. No hi ha guió. Els grups discutixen durant uns minuts, improvisant lliurement els temes de la conversa. En el capítol que estrenen hui tenim, a més, el senyor Macondo tatuant-se al braç el logo d’Orxata.

Orxata Sound System i la VLC Ellektrik Jazz Collective es donen cita obrint esta segona temporada al restaurant xinés Mey Chen de València per parlar sobre música, autogestió, i viure moments realment divertits. Encara troben temps per mig improvisar algunes cançons de les dos bandes. Orxata arriben armats de la percussió i la veu de Diana de La Torre, el contrabaix de Jaume Guerra i el flow de Jordi Palau. VLC Ellektrik Jazz Collective és el nou projecte del músic, compositor i arreglista valencià Santi Navalón, que s’ocupa dels teclats, junt al baterista de jazz italià Simone Zaniol i el trompetista Voro Garcia. Guerra i Navalón actuen d’unió entre dos formacions a primera vista molt allunyades, però que el programa aconsegueix unir.

Una conversació desternillant i dos peces musicals de col.lecció, ‘Dr. Honoris Causa’ i ‘Vaga Mundial Indefinida’, en un programa que no vos podeu perdre, i que augura una gran segona temporada per a la Barra Sonora!

Orxata & VLC Elektrik Jazz - Foto 1

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €