Castelló gaudeix un any més de la fira-festival Trovam!

El cap de setmana, la ciutat de Castelló ha acollit la tercera edició de la fira-festival Trovam! amb un balanç de resultats marcat per la diversitat, la qualitat artística, i la necessitat d’una fira del sector que puga representar i dinamitzar la indústria musical valenciana.

Tractant-se d’un any de transició, el certamen s’ha saldat amb unes xifres d’assistència similars a les de l’any passat. En torn a 3.000 persones han assistit als concerts i les diferents activitats que han sigut organitzades entre el 21 i el 24 d’octubre en els diferents espais culturals de la ciutat. D’entre elles, les que més assistència han convocat són el concert inaugural de Carles Dénia i Pep Gimeno ‘Botifarra’ amb la Banda de Castelló, el 21 d’octubre, amb ple absolut del pati de butaques, i els tres concerts matinals de Santa Clara per a públic familiar del dissabte, amb més de 1.000 assistents. La programació del Teatre del Raval i la Pèrgola van convocar prop de 1.000 persones també.

A més a més, les jornades professionals han comptat enguany amb l’assistència de més de 50 experts vinguts de tot arreu el territori valencià per a analitzar, a través de xerrades, taules rodones i debats, sobre quin model de fira desenvolupar en els pròxims anys a la ciutat de Castelló. En eixe sentit, la convocatòria ha rebut el recolzament d’altres fires molt destacades de l’Estat Espanyol (com ara el Mercat de Música Viva de Vic, o la Fira Mediterrània de Manresa).

La tercera edició del Trovam! ha comptat amb la celebració de 24 actuacions en diferents espais de la ciutat. Una programació eclèctica i variada, pensada per a arribar a un màxim ventall d’audiència.

El Trovam! és actualment un projecte musical que vol diferenciar-se de la majoria de festivals que poblen el País Valencià amb la consolidació d’un model de Fira que estiga obert a la ciutat de Castelló i puga ser representatiu de la indústria musical valenciana, i aparador de propostes artístiques per a programadors i agents del sector.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €