La ‘Nit salvatge’ d’Smoking Souls

 

Nit salvatge - Smoking Souls

El quartet rock de Pego Smoking Souls estrenen hui ‘Nit salvatge‘, un nou single que ha rebut el recolzament del festival Festivern i l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, i que servirà per promocionar l’onzena edició d’aquesta cita musical de cap d’any, la única que ofereix música en directe de primer nivell amb bandes del panorama alternatiu i independent. Enguany el Festival compta amb un cartell amb més de 25 potents formacions, que desfilaran per Tavernes entre el 29 i el 31 de desembre. Entre aquestes trobem noms com La Gossa Sorda, Aspencat, Plan B, Juantxo Skalari, At-versaris, AtupaOques Grasses, Mai Mai, Égalité i molts més, així com els grups protagonistes de ‘Nit Salvatge’: Smoking Souls, Boikot, Riot Propaganda i Els Catarres.

La col·laboració de Juankar (veu de Boikot), Toni (MC de Los Chikos del Maíz i membre de Riot Propaganda) i Els Catarres s’enmarca en el suport del festival, que ha col·laborat estretament amb Smoking Souls per fer possible el llançament de la cançó i el vídeo, realitzat per Tresdeu Media.

El rock salvatge d’Smoking Souls

El nou tema sorprén per la seua originalitat. Smoking Souls es deixen impregnar, sense dogmatismes, per sonoritats que podriem titllar d’indies, i que contrasten amb la seua base de distorsions contingudes i referències sonores de caràcter més dur com podria ser Berri Txarrak. La banda pegolina experimenta amb ritmes inspirats en l’electrònica, una característica de la nova música independent amb aspiració massiva. Una aposta per la innovació compositiva que enriqueix el seu so i els obre tot un nou ventall de possibilitats. Smoking Souls no perden l’energia, ni l’èpica, i aprofiten l’excusa del Festivern per dedicar-li una cançó a la ‘Nit salvatge’: al calor de la música per escalfar els hiverns més severs.

Nit Salvatge - Smoking Souls

Novetats festiverneres

Nit salvatge - festivern

Entre les novetats de l’edició 2015-2016 destaca la publicació dels horaris d’actuació dels grups, una demanda del públic que enguany es materialitzarà durant les jornades prèvies. A més des de l’organització s’està treballant per a millorar la planificació dels accessos de tal manera que tothom puga accedir a l’envelat sense problemes.

Enguany no hi haurà pausa ni descans el darrer dia de l’any al Festivern, és a dir, el 31 de desembre els concerts començaran a les 17:30 hores de la vesprada i acabaran de matí. La Gossa Sorda, Boikot, Aspencat, Els Catarres, PlanB, Juantxo Skalari, At-versaris, Atupa, Bacora, Ítaca Band, Mox i el Punxadiscos Galàctic donaran la benvinguda al 2016 botant foc a la darrera nit de l’any.

Entre el 30 i el 31 de desembre podrem gaudir d’un bon nombre de concerts, però també del concurs de paelles, de campionats de futbet, raspall i basket, així com d’activitats culturals i d’una Zona d’acampada gratuïta. De fet, el 30 de desembre Riot Propaganda, la unió temporal d’Habeas Corpus i Los Chikos del Maiz, compartirà escenari amb Oques Grasses, Skakeitan, Mai Mai, Smoking Souls, Égalité, King Kong Boy, Karra-Ska’l i Assekes.

El 29 de desembre la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna acollirà el concert homenatge a Ovidi Montllor de la mà de La Fera Ferotge (Inadaptats), Cesk Freixas i Pau Alabajos, en aquest cas l’entrada s’abonarà a banda i podrà adquirir-se a la mateixa Casa de la Cultura el dia 29. Mentre que en la festa de benvinguda de dimarts tindrem a les valencianes Pupil·les Dilatives, a Suquet de Rap i a Embolicats.

Tresdeu sorteja entrades per al Festivern

Estigueu atentes al nostre sorteig a Facebook. Esta en joc dos packs d’entrada + bossa i samarrete del Festivern + exemplar del CD ‘Nòmades’ d’Smoking Souls.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €