València en falles revisitada per Bajoqueta Rock

valencia en falles bajoqueta rock

València en falles! Amb la crida d’aquest diumenge es dóna tret d’eixida a la festa fallera. Si per alguna cosa destaca el nou govern de Joan Ribó és pels xicotets canvis, canvis que poc a poc van notant-se. Un dels canvis més esperats per tots és que per fi al balcó de l’Ajuntament de València es senta música en valencià, que permeta normalitzar la nostra música.

Dins d’aquestos xicotets canvis també hi ha l’anunciat per la regidoria de cultura festiva. Pere Fuset encomanava a Bajoqueta Rock -mític grup de rock valencià- una versió del “Valencia en Fallas” que va popularitzar Vicente Ramírez.

A partir de hui la podreu escoltar a les mascletades. Doneu-li al play i opineu: que vos pareix la nova València en falles?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €