El Festivern 2012/2013 presenta nova web

El Festivern 2012/2013 ha anunciat hui mitjançant les xarxes socials l’inauguració de la seua nova web. La nova plana del festival, inclou tota la informació necessària per a tots aquells interessats en assistir, i també pels que encara dubten.
El lloc web del Festivern (www.festivern.info) ofereix informació sobre tota la programació musical, cultural i esportiva del festival, així com informació detallada de com i on comprar les entrades. De la distribució online s’encarrega enguany Productesdelaterra.cat.
A la nova web, els visitants poden trobar també informació sobre com arribar al Festivern, i també sobre les diferents possibilitats per a pernoctar a Tavernes els dies 30 i 31 de desembre.
Sopar popular la nit de Cap d’Any
En quant al Sopar Popular que tindrà lloc la nit de Cap d’Any, l’organització ha habilitat un mail per tal de realitzar les reserves corresponents: soparpopular@gmail.com. També, per qualsevol dubte hom pot contactar còmodament amb l’organització mitjançant la web del Festivern.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €