Naix Tres deu DIRECTE -seguiment d’esdeveniments-

A poques hores de que molta gent comence a desplaçar-se al Festivern a Tavernes de la Valldigna, o que comence el concert d’Al Tall a Morella, a dies de que els reis del carbó tornen a València o a poques setmanes de que assistim al concert -que s’espera mític- per la #PrimaveraValenciana hem decidit des de la Revista Tres deu, donat que la tecnologia ho permet, crear un nou espai a la xarxa per seguir en directe aquells els esdeveniments als que assistim els membres i col·laboradors de la Tres deu.
Naix per tant “Tres deu Directe“. Mitjançant el compte de Twitter @tresdeu_directe podreu veure o enviar-nos fotos, vídeos o les emocions del moment on estigueu i així -entre tots- difondre-ho i informar a la resta.
També podreu veure -si no teniu Twitter- els seguiments a la part dreta de la revista, o a una de les pestanyes de la pàgina del Facebook quan hi haja algun seguiment.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €