Presenten el Festival Rockafalles 2013 amb La Pegatina de cap de cartell

El passat 14 de Desembre al Pub Dau al set de Carcaixent els finalistes del 2n Concurs de grups del Rockafalles, Kaoba d’Ontinyent (finalista) i Combo Calada d’Almansa (guanyador) van obrir el Concert presentació del Rockafalles 2013.

Després els organitzadors varen desvetllar el que serà el cartell quasi definitiu -a falta dels dj’s- de l’edició d’enguany que es celebrarà el 9 de Març a Carcaixent (València).

Per a esta edició totalment renovada -com pots veure amb els noms del cartell- aposten per la Rumba i el Reggae front al Rock estatal de l’edició passada.

Enguany podrem veure a l’Espai Esportiu (FEVE) als catalans La Pegatina, Bongo Botrako, Zulú 9.30 i als valencians Tashkenti acompanyats de Combo Colada i els Canteca de Macao.

Igual que els anys anteriors també contaran amb una zona de Dj’s, el Mercadet alternatiu, exposicions i preus populars a les barres. Les entrades ja estan a la venda online per 16€ (despeses incloses). Recordeu que hi haurà una Festa de benvinguda on tocaran Alademoska el dia 8 de Març. A la seua pàgina web podreu trobar tota la informació. Vos deixem amb el vídeo-cartell.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €