Vuit presenta ‘Un camí per tornar’, primer Single del seu proper disc

Els catalans Vuit, famosos per haver participat a la banda sonora de l’exitosa sèrie Polseres Vermelles de TV3, han publicat  hui el primer avançament del que serà el seu proper disc. La cançó porta per títol “Un camí per tornar” i va ser estrenada en exclusiva el passat 8 de desembre al programa de Ràdio Flaixbac “La Llista”.

Aquest és el primer senzill pel que fa al seu proper disc, el tercer de la seua discografia (després d’Un dia qualsevol i 15 dies i una nit), que portarà per títol RQ. La presentació en directe està prevista per al 7 de febrer de 2013 a les Arenes, a Barelona.
Renom mundial gràcies a Polseres Vermelles
Darrerament, i molt relacionat amb la seua participació a la banda sonora de la sèrie Polseres Vermelles, els Vuit han aconseguit cert renom mundial. Els catalans han sonat a ràdios llatinoamericanes i espanyoles gràcies a “Ven”, traducció al castellà del seu tema “Dorm”, inclós a la banda sonora de la sèrie. A més, també han enregistrat una versió de “Ven” on també canta Mikel Iglesias, protagonista de la sèrie catalana.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €