Concerts d’autor al Musical de Benimaclet

Vos presentem el Cicle de Música en valencià del Musical de Benimaclet. Pels qui no el conegueu encara és un espai gastronòmic i sociocultural al cor de Benimaclet, que està situat a la mateixa seu del Centre Instructiu Musical (CIM). Un projecte, que com ells afirmen, naix del Centre Social Terra -també a Benimaclet-.

Les arrels del nostre projecte han crescut i crescut, trencant pedres i ciment, fins el punt que han botat la vorera i han creuat el nostre carrer, arribant de nou a eixa terra assaonada per la bona feina feta per la nova junta del Centre Instructiu Musical de Benimaclet. I és allà mateix on brota una nova branca: EL MUSICAL DE BENIMACLET. Més de 400 metres quadrats d’espai gastronòmic i d’espai sociocultural que, junt a l’entitat del CIM de Benimaclet, pretén recuperar l’esperit dels vells ateneus del poble i per al Poble.
Allà doncs a partir del Dijous 24 podrem gaudir de concerts de cantautors per només 3€, per ordre d’actuacions podrem gaudir de Miquel Gil, Andreu Valor, el jove cantautor català Cesk Freixas, Pep Gimeno ‘El Botifarra’, Pau Alabajos que anirà acompanyat per Josu Bergara, Eva Dénia i finalment el veí de Dénia afincat a Benimaclet Sergi Contrí. En aquestes activitats col·laboren també el CIM -que hem anomenat abans-, i el Col·lectiu Ovidi Montllor (COM).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €