El podcast Escolta tu! nova secció de la Tres deu!

Vos presentem Escolta tu!, un programa de la Ràdio de la Universitat Politècnica de València (UPV) presentat per Guillem Renau i que ara formarà també part de la Tres deu. El podreu sentir tots els Divendres pel matí en format podcast.

El seu autor el defineix com el Magazine de música cantada en valencià i /o català presentat per Guillem Renau, presentador, editor i guionista. Treballa el curs 2012-2013 en la RTV-UPV com a delegat de l´àrea de promoció i normalització lingüística. Escolta tu! és un projecte radiofònic de iniciativa pròpia i en continua transformació i aprenentatge.

Hui vos deixem amb el programa de la setmana passada per a que vos fiqueu al dia. El sumari del programa és el següent: Montgòlia dels Ovidi Twins, cançó que dona el títol al seu segon àlbum. Continua el festival RockPenat a Almenara. El Blüe actua junt a Gotcha i Purkinje. Contracop va ser el guanyador de la primera semifinal. El videoclip col·lectiu a partir de la cançó globus aerostàtic de VerdCel ja està en la web. Els Svaters en les fogueres de Sant Antoni de Sot de Xera. Vol de Núvol, companyia musical i teatral formada per membres del grup de rap valencià Rapsodes, presenta l’espectacle En Ric Rap Rondalles a la sala Russafa. Mesclen teatre, coreografies i músiques urbanes amb la intenció de redescobrir l’obra d´Enric Valor i apropar-lo a tots els públics amb un esperit modern, divertit i entretingut. Mafalda presenta la seua versió de la Fera ferotge d´Ovidi Montllor.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €