Escala i Corda ens mostra un poc del seu The Kings of Coal

Com ja sabreu entre demà i el dissabte (4 i 5 de Gener) a l’antiga Sala El Loco -ara Loco Club- tindrà lloc el Festival The Kings Of Coal organitzat per la productora Tremola. Amb els quals ja hem participat sortejant entrades.

Doncs ara, a pocs dies, els dj’s Escala i Corda escalfen l’ambient amb una demo del que podreu escoltar a la seua sessió del dia 4, on coincidiran amb la New York Ska Jazz Ensemble, Begoña Bang Matu & The Shake it Up’s (el cos instrumental de Ki Sap) i The Motherfuckers & Blody bastards.
Si encara no heu comprat les entrades per a “Els reis del carbó”, la primera edició, ho podeu fer a les següents pàgines de venta de tickets online: Ticketea, Notikumi i Atrapalo, o be als punts de venda habituals: Discos Oldies, Tenda Tipo, Discos Amsterdam o Glop a Benimaclet. Recordeu que podreu seguir en directe l’esdeveniment des del nostre compte de Twitter per als directes @tresdeu_directe. Vos deixem amb la demo!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €