Eureka! és el títol escollit per al nou disc de La Pegatina

Hui, tal i com han anunciat al seu compte de Twitter, La Pegatina ha desvetllat el títol del seu 4t disc d’estudi. Puntuals, a les 20h, han desvetllat que es dirà Eureka! i la portada del disc serà aquesta que vos adjuntem.
Com ja sabeu La Pegatina és el grup de moda que combina la rumba catalana i el mestissatge per fer un so urbà i altament ballable que triomfa arreu del món, ja que inclús han arribat anar a la Xina a tocar davant de milers i milers de xinesos. Destaquen en l’anomenada escena els també catalans Muyayo Rif, La Troba Kung-fú, Txarango, Bongo Botrako o els valencians d’Ontinyent Tashkenti.

La Pegatina combina cançons en català i també en castellà. En els seus últims directes han tingut la inestimable ajuda de Gambeat -el baixista de la banda de Manu Chao– que els ha fet de tutor per a tindre el espectacular directe que ja hem pogut veure diverses vegades al País Valencià com ara al Festivern passat o a l’estiu a la ciutat de Torrent.

Esperem que no es faça d’esperar molt aquest quart disc i el puguem tindre aviat en les nostres mans per gaudir-lo i ballar-lo esta primavera i estiu!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €