Frida, el nou projecte de components d’Arrap i Barraques Sudsistema

Vos presentem el teaser de FreeRap el que serà el primer treball de Frida, un nou projecte musical d’Olmos d’Arrap i elTom de Barraques Sudsistema, acompanyats per Dj Cano als plats i Loren D a l’enregistrament i edició.

Els membres del grup volen recalcar aquella frase de Frida Kahlo que resa algo així com: l’únic que jo sé és que pinte perquè tinc la necessitat de fer-ho, pinte sempre el que em passa pel cap sense cap altra consideració. I és que Frida -com a grup- sorgeix d’una forma similar, producte de les ganes d’expressar-se, evolucionar creant i amb la il·lusió d’aportar més novetats al panorama rap valencià -afirmen els components.

Aquest primer treball comptarà amb 8 cançons de temàtiques diverses i instrumentals d’alguns dels productors més actius i reconeguts de l’escena valenciana: Loren D, Dirty Game, Base BLK i Bosí.

Haurem d’estar atents al Dijous 31 d’este mes per a poder entendre millor el que ens proposen i escoltar-lo amb cura. El treball complet restarà disponible a Youtube i descàrrega directe totalment gratuït.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €