L’escalfor de Coriolà

f. [LC] Calor que fa o emet un cos en combustió, un cos que està a una temperatura superior a la del medi que l’envolta.

CORIOLÀ presenta L’escalfor, un EP de quatre cançons que té la voluntat de resumir la participació del grup a l’última edició del concurs Sona 9 de la Revista Enderrock i Televisió de Catalunya (TV3).
Entre les quatre cançons de L’escalfor destaquem Els fils invisibles que compta amb la col·laboració de Miqui Puig. El disc inclou a més els tres temes que el grup va presentar al Sona 9.

Tots hem notat l’escalfor alguna vegada, i vivim amb la seua calor enganxada a la pell i la memòria. Però L’escalfor parla, també, de l’absència d’esta calor, del record de les flames quan tenim fred, dels dibuixos que fem a les cendres quan tota la fusta s’ha cremat. Tenim l’escalfor a dins però la busquem arreu, arrossegats per un desig insaciable. Aquesta escalfor constitueix un punt i a part, una conclusió a una etapa, un nou començament cap a més cançons, cap a noves sonoritats i altres sensacions -asseguren els membres del grup.

El nou EP de Coriolà es pot descarregar de manera gratuïta a través del seu bandcamp i també es podrà escoltar molt prompte a Spotify. Vos deixem amb el seu primer videoclip.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €