No fear, l’esperat retorn d’At Versaris

Un dels grups pioners i que més han difós el rap cantat en català, At Versaris, tornen a la càrrega, i de quina manera! I és que hui més a prop de les 13h que de les 12 del migdia que havien anunciat a les xarxes socials han alliberat a través del seu compte oficial a Twitter el que serà el seu nou EP anomenat “No Fear”. Està format per 4 talls: No Fear (amb Invicible), Una vida de luxe, Passat, present, futur (amb Fetitxe) i Proposta de mínims.

A la mateixa hora també han donat a conèixer la seua pàgina web renovada i el primer videoclip de la cançó realitzat per l’estudi Metrobuster de Barcelona, i que vos adjuntem més avall. El disseny correrà a càrrec dels sabadellencs Milvietnams, una plataforma creativa que coopera, en aquestos temes a col·lectius compromesos.
Ací teniu l’enllaç per poder-vos-el descarregar gratuïtament les cançons que esperem que gaudiu tant com nosaltres. Per a comentar impressions els At Versaris han habilitat el hashtag de Twitter #CapPor, per si vols dir-los alguna cosa. Endavant vídeo!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €