Novetats de Canteca de Macao i Zulu 9.30, grups del Rockafalles 2013

Esta vesprada vos contarem les novetats d’alguns dels grups que passaran pel Rockafalles de Carcaixent el proper mes de Març. Per part dels barcelonins Zulu 9.30 ens trobem l’avançament del que serà el seu nou disc. De títol “Para todos los públicos” amb el que volen reforçar el concepte de música universal i és per això que portarà aquest nom. 
Es composarà de 14 cançons basades en una estructura senzilla, un missatge profund, humanitat i amb una gran originalitat d’estil. Com a plat fort comptarà amb col·laboracions de luxe com Txarango, el duende i Anita de Canteca de Macao a la cançó “Mi sitio”. En aquest disc de Zulu 9.30 trobarem també la primera cançó en català de la seua carrera artística. 
Per altra banda estan els madrilenys Canteca de Macao que acaben de presentar primer videoclip d’una serie que trauran cada 15 de cada mes en homenatge als 10 anys de carrera de Canteca de Macao. Pareix ser que amb tots junts podrem trobar una història a través de les seues cançons més emblemàtiques que comença amb “Los hijos del hambre no tienen mañana” i que volen englobar amb el Hashtag #Unadecada.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €