Votacions obertes a Disc català de l’any 2012

Us informem que des de fa unes setmanes ja es pot votar a través del web oficial, creat per a l’ocasió, pel millor “Disc català de l’any 2012”. Aquest és un premi atorgat anualment per Ràdio 4 a Catalunya des de l’any 1979. S’ha fallat ininterrompudament des dels seus inicis excepte en el període entre 1983 i 1985. Entre els seus guanyadors trobem grups com Els amics de les arts o Amelie, guanyadors de les edicions de 2010 i 2011 respectivament.

Entre les propostes hi ha unes quantes de músics del País Valencià com Lessotho de 121db (en breus publicarem una crítica), Els dies del Saurí de Verdcel, la Revolució de l’estat latent de Tardor, Putxero Maxi Disco dels Svaters, A l’ombra de l’obscuritat  d’Andreu Valor, Aspencat amb Inèdit, Els Atupa amb QuatribaRap, El llarg viatge d’Atzembla, El Corredor Polonés i el seu Camell postrat, Inèrcia amb No és cap simulacre, Malnom i el seu nou disc Voltors, Mi# i el Projecte Escolopendra, Tashkenti amb Batega, El badar de les consciències d’Odi, el gran 3.0 dels Orxata Sound System i moltes més.
Si voleu votar pels vostres tres millors discs de l’any feu click ací, empleneu el formulari i envieu-lo. Per estar al corrent de totes les novetats us recomanem que us feu seguidors de la seua pàgina al facebook.
Des de la revista volem destijar moltíssima sort a tots els representants del País Valencià aveure si podem guanyar aquest any.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €