Els Amics de les Arts, Cesk Freixas i Txarango els triomfadors dels Premis Enderrock

Ahir es van donar a conèixer els guardonats dels Premis Enderrock d’aquest any. Un any especial per a la revista ja que compleix 20 anys de vida. La gala tindrà lloc el 7 de març al Teatre Municipal de Girona.

Els grans triomfadors en la votació popular han estat Els Amics de les Arts amb quatre premis, entre ells el de Millor Artista. Amb tres guardons, Txarango, millor disc i millor directe pop-rock i millor grup revelació; i Cesk Freixas, millor artista, millor directe i millor disc de cançó d’autor completen el pòdium.

En la gala, que se celebrarà per primera vegada fora de Barcelona, tindrà lloc un homenatge als cinquanta anys de trajectòria de Raimon. A més, comptarà amb l’actuació dels Ja t’ho diré, el que serà el seu retorn als escenaris. Altres artistes premiats també actuaran a la gala, com Orxata Sound System, Macaco o Cesk Freixas i Miquel Abras que estrenen espectacle junts.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €