Guanyadors del sorteig de dos exemplars de ‘Lesotho’ nou disc de 121db

Ja tenim els resultats del sorteig en el que estaven en joc dos exemplars (en vinil o CD a elecció dels guanyadors) de l’últim disc de 121db, ‘Lesotho’, publicat el passat mes de gener.
‘Lesotho’ és el nou EP del grup valencià de rock alternatiu 121db. Aquest curta durada autoeditat compta amb quatre nous temes enregistrats el juny de 2012 als estudis Millenia de València per Pau Paredes (Twelve Dolls) i mesclats i masteritzats per Vicente Sabater (Los Piratas, Efecto Mariposa i molts altres).
La banda defineix el disc d’esta manera: “Lesotho és un país dins d’un altre país. El nostre Lesotho és precissament això, el nostre racó. No és una pretensió ni una utopia. No és un cos flotant en una mar morta ja que les seues fronteres son osmòtiques i ampliables. No estem aïllats, no volem estar-ho. El nostre Lesotho es recolza en les estructures que ens son pròpies i està farcit de complexes, errades, simfonies i il·lusions. És un espai d’amics i encontres. És nostàlgia de futur”. A més els 121db reivindiquen l’artista gràfic valencià Josep Renau com un dels grans referents a l’hora de crear ‘Lesotho’. I és que aquest trio dona molta importància a la part gràfica dels seus treballs, i ho podem apreciar ben bé a l’edició d’aquest nou EP, amb el treball de Vicent Carbonell (dissenyador), Andrea Serra (fotògrafa) i Jose M. Pedrajas (creatiu audiovisual). Podeu vore l’entrevista en vídeo que li vam fer a Ramon, baixista de la formació, a la Tres deu.
Els afortunats que prompte podran tindre a casa un exemplar original de ‘Lesotho’ són:
FACEBOOK
– Anamari Mollà
TWITTER
– Arnau A i M

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €