No me’n vaig, sóc qui torna, El Diluvi canta a Ovidi

Al blog de El Diluvi publicaven fa un parell de setmanes: Aquesta setmana l’Ovidi hagués fet 71 anys, i amb això pretenem que no s’allunye un any més, que torne. Concretament “No me’n vaig, sóc qui torna” és el nou espectacle que portarem a terme. Per apropar també la nostra música i la figura de l’Ovidi a altre tipus de gent que no vindria als nostres concerts de carrer”.

Amb aquest espectacle, per tant el grup jove de Castalla intentarà apropar la figura de l’Ovidi Montllor a tots els públics.

En aquest espectacle comptaran amb l’ajuda dels seus companys d’ofici: Paco Muñoz, Vicent Torrent, Manolo Miralles… així com d’amics seus com Antoni Miró. Els quals en contaran com era l’Ovidi, des de l’amistat, des de casa, des de l’escenari. 

Pel que fa a l’espectacle concret que presentaran a l’Auditori de Castalla aquest Dissabte 23, també comptaran amb l’ajuda de gent com Pau Miquel Soler (d’Arthur Caravan), Marc Pinet (MalaBarraka), Agostí (Komfusió), Angelino Cerdà, Mireia Rico (Pellikana). I tot açò conduït per la periodista Núria Cadenes.

Les projeccions seran realitzades per DiàniaTV qui ha treballat amb el grup entrevistant als personatges i preparant l’espectacle. L’estrena d’aquest espectacle serà, resumim, a Castalla el Dissabte 23 de Febrer al preu de 3€, les entrades es poden arreplegar al Tourist Info de Castalla, així com al Casal Popular Tio Cuc, com també al Casal Ovidi Montllor d’Alcoi. Vos deixem amb el vídeo promocional on podem veure a un Paco Muñoz fent unes rialles.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €