Ontinyent brolla de novetats musicals de la mà de Mal Abuso i La Trocamba

Si ahir vos presentàvem el concert del Mig Any Merut, hui vos parlem sobre Mal Abuso i La Trocamba Matanusca ambdos grups de la ciutat d’Ontinyent.
Mal Abuso volen amb “Reinicio Vol II” tornar als inicis per poder començar de nou, segons ells per  “replantejar-se les coses, agafar perspectiva i respirar. En definitiva un reinici del sistema operatiu”. Amb el projecte d’este nou disc volen presentar-nos “noves cançons, noves cares, nova imatge, i tot mogut per eixa energía interna que no es pot explicar amb paraules”.
Ací va el segon vídeo promocional amb la cançò “Volver a reír”. L’edició com en l’altra ocasió a càrrec d’Anmorsigol. El disc estarà disponible a partir del 9 d’abril en descàrrega directa.

Per l’altre costat tenim La Trocamba Matanusca el grup que segons es defineixen com a “Balkan gypsy de bankal” i que veurem participar al festival Ara Sona. També pròximament posarà a disposició dels seus fans la descàrrega dels 11 temes que ja es poden escoltar al seu Soundcloud.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €