Pellikana a pel seu tercer disc amb l’ajuda del micromecenatge

Els de la Foia de Castalla, Pellikana compleixen 5 anys des de la seua primera maqueta, i per celebrar-ho s’han ficat en marxa per començar a treballar en el seu tercer disc que anomenaran Desperta! L’àlbum tindrà vuit cançons i serà produït per Javier Abreu, productor entre altres de Boikot, Disidencia, Sugarless o Malos Vicios.

Per a fer-ho possile el grup aposta pel micromecenatge a través de la plataforma Verkami, que com ja sabeu el grup puja el seu projecte i disposa de 40 dies per aconseguir els diners demanats, que en el cas de Pellikana és de 3000€, i son els seus seguidors qui ajuden a fer el projecte realitat gracies a xicotetes aportacions que posteriorment seran recompensades.

Col·laborant en el projecte i aportant una quantitat de diners que oscil·la entre 5€ i 400€, podreu trobar recompenses com ara el CD, samarretes, concert, etc. Amb els diners demanats, Pellikana podran  fer front al pressupost final valorat en 7000€. Vos deixem amb el vídeo en que ens demanen la nostra participació.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €