Spanish Brass i Pep Gimeno ‘Botifarra’

El grup de metalls Spanish Brass, després de l’èxit del seu últim projecte de micromecenatge que varen fer per treure el disc ‘Tell Me a Brass Story’ ens demana de nou col·laboració per publicar un nou treball discogràfic, en aquesta ocasió amb el toc de la música tradicional valenciana i del cant d’estil amb l’inestimable col·laboració del gran Pep Gimeno “Botifarra”.
El nou disc en qüestió s’anomenarà ‘Metalls d’Estil’, i fusiona la música de cambra amb la música tradicional valenciana gràcies als arranjaments de Ramón Cardo.
Amb els diners aconseguits amb el Verkami els musics de la Spanish Brass asseguren que tindran “un producte el més acurat possible en tots els sentits, des de l’enregistrament, passant per la música i com no el disseny del disc. Spanish Brass Luur Metalls sempre ha volgut cuidar tots aquests elements i en aquesta ocasió, en un producte de la nostra terra, no podia ser menys”. Si tot va bé, el CD es presentarà el 3 de maig al Teatre Olympia de València. Aquest disc compacte comptarà amb les cançons -algunes d’elles conegudes- següents: Obertura, Sant Antoni de Gavarda, Cant de Batre, L’U d’Aielo, Habanera Tita, La Folia, Malaguenya de Barxeta, Jota, El Casamiento de Maria la Chapa.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €