Madre Maquina, power pop des d’Alacant

La banda alacantina Madre Máquina  acaba de treure el seu tercer disc “La Orquesta será Dominada“. Per la qual cosa és la meua recomanació de hui. Podeu escoltar-los a través de iTunes, Spotify i Bandcamp.

Vos deixe un poc d’info escrita per ells mateixos: Madre Máquina es va formar com a trio en 2008 per Pablo Consuegra (baix, cor) Pablo Mateos (guitarra, veu) i César Espí, (bateria, cor). Després de dos discos autoeditats: “Madre Máquina” (2008) i “Cruzarse de Brazos” (2010) es convertixen en quartet i registren “La Orquesta será Dominada” (2013) amb José A. López (guitarra, cor) el que suposa una excel·lent evolució del seu so i composicions cap a un contundent i enèrgic power pop.

El sensat treball de les melodies, estructures i cors, destaca en un disc intens i fascinant que fa d’ells un grup infreqüent i amb un directe implacable. Els hem triat perquè pareix que tenen les mateixes influències o almenys unes molt paregudes a les meues, que el seu rotllo és el meu, que han mamat de l’After-punk i això es nota en el seu treball, que és realment brillant a meu entendre. Vos deixem el reproductor per a que pugueu escoltar-los vosaltres mateixos.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €