Trempera avança ‘Tornarem a somiar’ amb Strombers

El grup català del Bages Trempera ha publicat el segon avançament del que serà el seu segon disc, que vorà la llum el proper 23 d’abril.

Trempera han publicat ja el segon avançament de ‘Revifarem’, el que serà el seu segon treball discogràfic. La cançó porta per nom ‘Tornarem a somiar’, i s’afegeix a ‘Independents’, el primer avançament del nou disc dels catalans. Un disc que s’editarà gràcies als prop de 50 mecenes que han col·laborat al seu projecte a Verkami, l’objectiu del qual va ser assolit el passat dimecres.
El disc, amb una acurada producció, compta amb diverses col·laboracions. A banda de Strombers, que col·laboren a la nova cançó ‘Tornarem a somiar’, sabem d’un altre grup que ho col·labora amb veus a ‘Revifarem’: es tracta dels Kòdul, els quals també estan a punt de traure disc.
A banda de la bona producció que desprenen aquests avançaments, hi ha un altre aspecte que crida l’atenció. Es tracta del disseny, el·laborat per Marc Argelich (Matdisseny/SantaGràfics), i que inclou la nova imatge del grup, la portada i packaging del nou CD, així com diferents articles de mertxandatge com samarretes.
5 anys després de la seua fundació, els Trempera afronten amb il·lusió una de les etapes més importants en la seua trajectòria, amb l’edició d’aquest segon treball i primer llarga durada dels del Bages.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €