Cançons d’ara, el nou disc de Joardi Montañez

Redacció | 6 Maig 2013

Arriba el segon treball discogràfic del cantautor barceloní Jordi MontañezCançons d’Ara“. Ha comptat amb la feina de Pau Romero, que ha fet els arranjaments i la producció musical de tot el disc (així com també totes les guitarres i instruments de corda pinçada), i ha estat gravat amb Dídac Fernández (bateries i percussions), Climent Lanaspa (baix elèctric) i JJ Caro (teclats).
Aquest nou llarga durada representa un punt d’inflexió pel que fa a l’estètica: més eclèctic i elèctric que el primer, dóna un pes important als arranjaments pensats per aquest format de banda pop/rock. Les lletres continuen la línia començada amb el primer disc, “Dolça Victòria“, atribuint molt de pes a la lírica i en com el context social i econòmic afecta les nostres relacions quotidianes.
El títol del disc afirma el cantautor que naix a partir de l’article que va escriure Lluís Serra “Ens calen cançons d’ara”, i que és considerat com un dels textos fundacionals de la Nova Cançó Catalana. Montañez vol reivindicar així la vigència de la paraula dels nostres referents de la Nova Cançó i adaptar-la a una estètica musical actual. I és que ens continuen calent cançons d’ara.

Jordi Montañez, com també els alacantins La Caixa de Gel són un dels dos fitxatges de la discogràfica valenciana Mésdemil, a la qual també podem trobar importants grups com ara Atupa o Rapsodes.

, , , , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.