El Gandia Sound Festival arriba aquest dissabte

Aquest dissabte arriba per fi una de les cites més esperades les últimes setmanes. Serà presumiblement la última gran nit de festa abans d’exàmens per a molts. Una nit que acollirà diverses de les millors propostes musicals valencianes.

El Gandia Sound Festival és un nou festival de música alternativa organitzat per la promotora Malavida i pel pub Brujas de Gandia. Tindrà lloc aquest dissabte al pàrking de camions del polígon de Benieto, a la capital de la Safor, i s’extendrà des de les 20h de la vesprada fins les 5h de la matinada.

Els artistes convidats per a l’ocasió conformen un gran cartell que de segur convertirà la nit de dissabte en una vetllada multitudinària a ritme de rock, ska, electrònica i hip hop. La Raíz i Orxata són els dos grans caps de cartell, i els acompanyaran, en el seu debut als escenaris, Vertígen, la nova banda de Josep Nadal (La Gossa Sorda). Charly Efe presentarà el seu nou directe amb banda de la mà de DelaGang. Fins ací podriem dir que hi hauria la primera part de la nit, perquè podem diferenciar-les al cartell.

La segona part estarà controlada per quatre grans dj’s. Es tracta del local Plan B, que estarà acompanyat per Culomono (conegut pel seu ús artístic de la GameBoy), Meneo (que farà embogir el públic amb el seu directe descarat) i Biano (disposat a obrir-nos nous horitzons musicals i fer-nos ballar sense parar).

Les entrades encara es poden adquirir a 10€ l’anticipada. A guixeta el seu preu serà de 12€. Podeu comprar-les online fent click ací, o dirigir-vos a la seua pàgina de Facebook per vore els punts de venda física.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €