Escolta i descarrega el nou CD en directe de Fuckop Family

La banda alacantina Fuckop Family, pionera en mesclar el metal amb altres gèneres com reggae, funk o drum’n’bass, ha afegit nova referència a la seua discografia. Els d’Alacant va llançar aquest dijous 16 de maig un nou àlbum en directe, enregistrat a la presentació de l’Aupa Lumbreiras 2013 el passat 2 de febrer, i que porta per títol “… en la cúpula del trueno“.
Aquest nou àlbum, que repassa la trajectòria de la banda -i que representa el seu segon treball en viu – ha estat autoeditat pel grup, i es pot descarregar gratuïtament fent click ací. “… en la cúpula del trueno” ens transporta als grans concerts que Fuckop Family ha oferit a tots els grans festivals ibèrics i europeus per on ha passat.
Després de més d’una dècada de bons àlbums, innovació i gires tant estatals com internacionals, els Fuckop Family tornen a editar un directe i el regalen als seus seguidors mitjançant la seua pàgina web www.fuckopfamily.net. Un disc necessari per conèixer esta singular banda i comprendre millor la seua evolució.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €