IV Fira de la Música de Benimaclet

Després d’una trobada oberta i fructífera de músics i cantants valencians va nàixer la Fira de la Música de Benimaclet. Aquesta, amb dos vessants, té per objectiu el retrobament de la gent relacionada amb la música popular -pop, rock, folk i cançó d’autor- què inclou no només els propis músics, sinó també productors, discogràfiques, promotors i programadors amb la intenció d’intercanviar impressions, debatre perspectives, encarar problemes i trobar sinèrgies que impulsen la col·laboració dels nostres músics i el foment de la música en valencià. I per l’altra part la trobada amb el públic en general, amb la gent que desitja conèixer i escoltar la música feta en la nostra llengua.

La Fira de la Música s’integra dins els actes de Benimaclet t’estime, jornades culturals i lúdiques organitzades per la plataforma Benimaclet Viu. Tant és així que, a l’emblemàtica plaça de Benimaclet es recupera el carrer i es recrea una autèntica festa de poble amb continguts ben actuals, focalitzats en la nostra cultura i projectats des de les nostres tradicions més ancestrals.

Aquest any es trasllada a Dissabte 1 de Juny i començarà després de la paella popular al voltant de les 16h, però serà cap a les 19h quan començaran les actuacions a la plaça de Benimaclet.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €