Cartell complet del Feslloch 2013, 11 12 i 13 de Juliol

Ja tenim el cartell complet del que serà la setena edició del Feslloch.
Tres dies, 11, 12 i 13 de juliol en els que contarem amb 22 propostes musicals, totes elles en la nostra llengua.

El festival aplega carregat de novetats i amb una gran varietat de registres passant per l’ska, el reggae, pop, rock i fins i tot diverses fusions. Pel que respecta a les novetats Vertigen, la nova proposta de Josep Nadal, cantant de La Gossa Sorda serà una de les més destacades, però també trobarem 7 grups més que mai havien xafat les terres castellonenques: Vertigen, El Diluvi, Al Tall… entre altres.

Un dels principals reclams d’aquesta setena edició són tant Al Tall, pel seu comiat com els valencians Obrint Pas, ja que des de que anunciaren la seua aturada indefinida són moltes les persones que viatgen per poder veurel’s una última vegada.

8 grups arriben amb el seu treball acabat de treure: Aspencat amb el seu gir musical, Mugroman, després d’haver aconseguit el seu Verkami, Pepet i Marieta amb el seu Lo món d’un mos etc.

Tots els concerts començaran a boqueta de nit, tenint música fins la matinada, però pels matins es podrà gaudir d’activitats esportives, d’oci i cultura.
A partir del pròxim 16 de maig ja es podran adquirir les entrades via on-line mitjançant la botiga d’escola valenciana i a partir del 20 a diversos punts de venda de la ciutat de València: Centre Social Terra, bar la Murta, el Racó de la Corbella i Ca Revolta. Ací us deixem tota la informació musical del Feslloch 2013: 
Dijous 11 juliol: Pepet i Marieta, Odi, 121db, Atzukak, Tirant lo Rock, Escak al Rei.
Divendres 12 juliol: Al Tall, Obrint Pas, Pep Gimeno “Botifarra” i Miquel Gil (Espectacle Nus), Orxata Sound System, Mugroman, Almorranes Garrapinyades, El Trineu Tanoka, Dj Biano.
Dissabte 13 juliol: Aspencat, Vertigen, Arrap, Lilit i Dionis, Atzembla, Pellikana, El Diluvi, Dj Escala i Corda Selectors

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €