Nou videoclip d’Atzukak ‘La meua pau’

Els ontinyentins Atzukak han presentat el primer videoclip del seu nou disc ‘Els Colors del Roig’. Es tracta de la cançó ‘La meua pau’. El clip ha estat realitzat pel segell propi Cul de Rock, i va ser publicat fa només dos dies.
La peça està protagonitzada pels alumnes de 2n curs d’Infantil del CEIP Bonavista de la capital de la Vall d’Albaida. Les localitzacions del clip són diferents paratges de serra i camp d’Ontinyent, que fan d’escenari inmillorable per aquest tema, ‘La meua pau’, que ens parla de la infància, el descobriment de l’entorn, i en general, de l’etapa més tendra de la nostra vida.
Però el nou videoclip d’Atzukak no és només notícia per les boniques imatges que ens brinda. A més, en tan sols dos dies, han aconseguit sobrepassar les 1000 visites, tot un èxit que presagia un bon estiu replet de concerts pels de la vall blanca.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €