Primer vídeo, nou escenari i diferents preus, novetats del Feslloch 2013

Ens arriben d’última hora notícies fresques des d’Escola Valenciana. En aquesta edició faran coincidir al Feslloch als mítics Al Tall, que estan duent a terme la seua gira de comiat, amb els seus succesors, Obrint Pas que també s’acomiaden, almenys per algun temps, conforme ens van dir a la vídeo-entrevista realitzada per la Tres deu.
Així, Al Tall i Obrint Pas faran acte de presència al Feslloch el divendres dia 12 de juliol. Eixa mateixa nit està confirmada l’actuació d’Orxata Sound System. Segons hem pogut saber, aquest segon dia de festival està carregat de noms consolidats del panorama musical valencià. Els encarregats d’arrancar la programació musical seran Miquel Gil i Pep Botifarra, amb l’espectacle Nus. La programació completa del Feslloch es farà pública el proper dilluns 13 de maig. Hi ha previstes les actuacions de més de 20 grups musicals, així com de dj’s i xarangues.
    
La novetat més destacada pel que fa a les infraestructures del festival, és el canvi d’ubicació del que es coneix com a l’Escenari Gran. Enguany estarà situat en el camp de futbol, on fins ara es montava la zona chill-out del Feslloch. Aquest és un espai més ampli que permetrà situar allí mateix les paradetes de materials i també, a banda de les barres, paradetes de menjar, que també estaran ubicades en la mateixa zona de l’escenari on es realitzaran els concerts.

Nou sistema d’abonaments

Pel que fa als abonaments, i com ve sent comú enguany als festivals de renom, hi haurà diferents terminis per poder fer-se amb ell. L’abonament dels tres dies, costarà 28 € si es compra de forma anticipada fins el 2 de juliol. El preu de l’abonament a partir del 3 de juliol serà de 35 €.
Si es volen adquirir entrades anticipades només per al divendres 12 de juliol, el preu és de 16 € si es compren la botiga on-line d’Escola Valenciana fins el 2 de juliol. E preu en taquilla serà de 20 €.
El preu en taquilla per assistir al festival només el dijous 11 de juliol és de 6 euros i el dissabte 13 de juliol el preu de taquilla serà de 16 €.
Els abonaments anticipats es podran adquirir a partir del 27 de maig a través de la botiga on-line d’Escola Valenciana i la setmana del 13 de maig s’anunciaran els punts de venda física dels abonaments anticipats i es comunicarà a partir de quina data es poden adquirir. Vos deixem, sense més, amb el primer video promocional del festival.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €