Cap de setmana Inv3rs amb poesia i concerts de Tashkenti, Tardor…

L’Assocació Cultural Inv3rs celebra el festival homònim de poesia, música i fotografia a Carcaixent amb el concert de Tashkenti i Tardor entre altres activitats.
Primerament, el 8 de Juny pel matí hi haurà una matinal fotogràfica a la recerca del poema visual de la ma de fotógrafs professionals pels carrers de Carcaixent. Poc més tard s’entregaran els premis de Poesia sobre l’escenari, els rapsodes davant el públic, del full i els ulls als oïts, a les sensacions del directe.
Per la vesprada una cercavila amb parades en 5 locals de tapes del casc antic de la ciutat per degustar 5 tapes (amb nom de poeta) i 5 copes on tindrà lloc el recital a dues veus de 10 poetes de reconegut prestigi com: Manel Alonso, Xelo Llopis, Miquel Català, Josep Antoni Fluixà, Rosa Roig, Enric Sanç, Alba Àlvarez, Pep Alfonso, Josep Manel Vidal i Salvador Lauder.
Després de sopar, cap a les 23.30h i per uns 9€ al IES Arabista Ribera concert de Tashkenti, Tardor, Marina, Barbaritats i Bluesfuckers.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €