‘Damnatio Memoriae’ nou disc de Mox Nox

Mox Nox és una banda de la qual ja hem parlat a la Tres deu vàries vegades. Si fa unes setmanes van publicar ‘Somnis condicionats’ com a avançament del seu nou EP, fa poc dies va vore la llum per fi ‘Damnatio Memoriae’, el nou treball de la banda.

‘Damnatio Memoriae’ suposa no només el primer gran treball de la banda, sino també l’assumpció ja de certa maduresa per part de Mox Nox. L’EP està composat per 7 cançons i una intro. Aquests joves de la Marina i la Safor s’internen a la psicodèlia i s’estableixen a una mena de shoegazing amb pinzellades post-punk i d’altres més rockeres. Els riffs efectistes i la veu calmada acaben de conformar la identitat d’esta banda única al panorama valencià.

La qualitat de l’album és força uniforme a tots els tracks, destacant temes com ‘Imprevisible’ (tal volta una de les més rockeres) i ‘Damnatio Memoriae’ (una pista experimental ben curiosa). El disc ha estat gravat en directe i mesclat als Estudis Tigruss de Gandia per Pepe Tigruss al febrer de 2013. Podeu descarregar-vos el disc i llegir les lletres des d’ací. El 6 de juliol estaran tocant a València a la Sala El Loco acompanyats de Punka! i The A Por Ella Runners.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €