[Exclusiva] Orxata, Els catarres i Tardor entre altres al Jovestiu a Vila-real

Hem pogut saber a la Revista Tres deu en exclusiva que a la cinquena edició del Jovestiu, el festival organitzat per Joves d’Acció (la secció juvenil d’Acció Cultural del País Valencià) actuaran Orxata Sound System, Els Catarres, Malnom, Tardor i Tirant Lo Rock. Enguany serà a Vila-Real el dissabte 6 de juliol a partir de les 20h al Casal de Festes de la ciutat de la Plana, amb entrada lliure.
El concert, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-Real a través de la seua regidoria de joventut, seguirà el tradicional esquema del festival de combinar grups de primera línia amb grups novells, en aquest sentit a l’edició d’enguany actuaran l’omnipresent grup de l’Horta Orxata Sound System que presentarà el nou disc 3.0 a Vila-Real i el grup revelació català Els Catarres, que no deixa ningú indiferent des del seu tema “Jennifer” i que presentarà al Jovestiu el seu nou disc “Postals” al País Valencià.
Els encarregats d’obrir la nit però, seran Tardor (guanyadors de l’última edició del concurs Amplifica’t) i els grups de la comarca Malnom (segons en l’edició de l’Amplificat del 2011) i Tirant lo Rock guanyadors entre d’altres del conegut concurs de la comarca Rock Penat.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €