Oberta fase d’incripcions per al cinqué concurs de bandes Vinilo Valencia

Es posa en marxa el cinqué concurs, per a grups musicals, Vinilo València. On també col·laboren la Redacción Atómica i la Sala Wah Wah. Del 3 de juny fins el diumenge 13 d’octubre, les bandes que ho desitgen podran inscriure’s al correu electrònic maquetasvinilovalencia@gmail.com.
Les propostes que podran participar han de ser valencianes, i sempre i quan no hagen editat anteriorment amb cap segell. En declaracions dels organitzadors “No importa l’estil, la qualitat sonora del material, l’edat dels components o els treballs autoeditats que atresoren. L’únic que cal fer és enviar  tres cançons originals en format mp3, o adreça de bandcamp, myspace o similar, indicant en l’assumpte ‘concurs vinilo València’ i esperar a la selecció per part del jurat”. Així de senzill.
De tots els inscrits que enviem material dins del termini previst el jurat seleccionarà sis propostes que s’enfrontaran en directe en tres semifinals que es celebraran a partir de desembre a la Sala Wah Wah. I ja al gener de 2014 se celebrarà la gran final amb els tres grups finalistes. El principal premi tant per semifinalistes com per als finalistes és el de poder tocar en directe en una de les millors sales de València com és Wah Wah. I el guanyador se li premiarà amb la gravació d’un EP a Music Room Studios, la presència al cartell del Deleste Festival o amb un nou concert a la Sala Wah Wah compartint escenar amb alguna de les més importants bandes que passen pel seu escenari.
El jurat estarà composat per Carlos Pérez de Ziriza (Periodista Musical de medios como El País, La Turia o Efeeme), Javier “Gafotas” Pérez (Director y conductor de El Club de Amigos del Crimen en Radio Klara), Raúl Tamarit (Los Radiadores), Jimena Quejigo (Gatomidi), Cápsulas Musicales, Beat Valencia (Revista de música independiente), Alquimia Sonora (Alquimiasonora.com), Sala Wah Wah, Music Rooms Studio, i els organitzadors, la Redacción Atómica de Vinilo Valencia.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €