Orxata s’engalona per als 10 anys

Orxata Sound System preparen nova cançó i videoclip per anar calfant els motors de cara a la Festa de la dècada, el Xufa Rock d’enguany.
La nova cançó, que s’anomena “Hi Ha Los“, i com ens avança Carles Biano es tracta d’un tema Moombah àcid i sabroson amb la mirada posada a l’altra banda del Mediterrani, Tayyip (president de Turquia) anem a per tu!. És una versió del músic de Perpinyà Joan Pau Giné i s’ha gravat i mesclat a Lithium Studio amb Ainz Adams (de #RàdioMacramé). Pel que fa a l’audivisual corre a càrrec de Martí, amic i company de bogeries a E.S.O.C.. Vos deixem amb el teaser, un xicotet tast del que podrem veure el Dimarts de la setmana que ve.

Hem de dir, però, que no és l’única novetat que ens preparen els Orxata Sound System ja que conforme han afirmat uns i altres estan preparant als Estudis Millenia una col·laboració amb els 121dB.

Entrem a @milleniaestudio amb els @121_db per gravar un projecte que vorà la llum en unes setmanes, estigueu atentes!
— Orxata Sound System (@orxata) 3 de juny de 2013

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €