Pau Miquel Soler (Arthur Caravan) presenta L’Amor o la Guerra

Enguany, l’any Estellés, ha estat l’excusa perfecta per reviure -encara més- el poeta de Burjassot. La setmana passada varem parlar del nou disc i espectacle de Pau Alabajos, presentat al Botànic de la Ciutat de València, on en format recital i amb piano ens desvetllava els seus poemes favorits del Mural del País Valencià.
En aquesta ocasió, però, parlem de Pau Miquel Soler, al qui molts coneixereu per ser el cantant d’Arthur Caravan, formació alcoiana. L’amor o la guerra, és doncs un disc personal que conté 12 poemes de Vicent Andrés Estellés del seu Mural del País Valencià musicats.
El disc “L’amor o la guerra” ha estat gravat als estudis 14 de Muro d’Alcoi per Rafael “Cato” Gisbert. I el disseny i presentació han estat a càrrec d’Angela Tarrazó i Jordi Albinyana. Ja podeu escoltar i descarregar-vos-el al següent reproductor de Bandcamp.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €