Portada Juny 2013

Acabem d’encetar nou mes. Juny arriba i ja estan ahi els examens, el sel·lectiu i els projectes de final de curs. Però també s’acosta el bon temps i la temporada de concerts de l’estiu, que als pobles valencians llueix amb força fins a ja entrats en la tardor. I això és una molt bona notícia! Arrancarà també la temporada de festivals, amb un circuit valencià que ha perdut alguna de les cites però al que també n’han sorgit de noves, com el SomRiu o l’Iboga Summer Festival. Per a que ho sapigueu tot sobre els festivals valencians d’aquest estiu a la revista Tres deu vos hem preparat una guia física, Festiu, on vos ho contem tot, i que prompte podreu trobar a moltes localitats de la nostra geografia.

I juny, com no, té també nous protagonistes a la nova portada de la Tres deu. Aquest mes són portada Feliu Ventura, Orxata Sound System, Rubik Dude i Vertigen.
El cantautor xativí Feliu Ventura està d’aniversari. Fa 20 anys als escenaris, i ho celebra amb l’edició d’un nou treball en directe titolat ‘Vers l’infinit. Feliu Ventura. 20 anys en directe’, que està finançant-se amb Verkami i que en en pocs dies ha aconseguit superar el mínim necessari per portar avant el projecte.
Orxata Sound System, per la seua banda, també estan d’aniversari. Fan 10 anys de mandanga i innovació, i ho celebraran en col·laboració amb la gent del Xufa Rock d’Alboraia (que també fan 10 anys) en La Festa de la Dècada, que es trasllada per a l’ocasió a la platja de la Patacona en una nit que s’augura èpica. Serà la nit de Sant Joan, el 23 de juny, i hi participaran altres bandes com 121db, Petita Festa, Ecos del Gueto i Soniye, que acompayaran Orxata per celebrar l’aniversari i el dolç moment que viu una de les bandes més originals de la música valenciana.
El deejay i productor oriolà establert a València Rubik Dude és també un dels nostres protagonistes del mes. Acaba de publicar el seu nou set ‘Yesterdies & Todies 2.0’, amb més de dos hores de mashups sublims que el fan confirmar-se com una de les grans promeses de l’electrònica valenciana amb només 19 anys.
I per últim completen la nostra portada Vertigen, la nova banda de Josep Nadal, vocalista de La Gossa Sorda. Estava clar que els membres de la Gossa no s’estarien massa temps quiets i que prompte començarien a mostrar-nos els seus nous projectes. I això és el que ha fet Nadal, que s’ha ajuntat amb Joan Palomares i altres músics per formar Vertigen. Aquesta nova banda es va estrenar al Gandia Sound Festival amb cert èxit, on van presentar el seu primer treball ‘Intent de poema’.

PORTADA JUNY 2013

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €