Primera edició del Summer Space a la ciutat de València!

Las Naves de València acolliran a partir del dijous i fins el dia 30 d’aquest mes el Summer Space Festival, un festival multidisciplinar i participatiu que, en la seua primera edició acollirà la ciutat de València.

Aquesta primera edició té  preparada una gran quantitat d’activitats, diferents totes elles, des dels concursos de cuina, diversos tallers i com no un concurs de bandes per donar veu a tots els artistes emergents, que tant suport requereixen. 

Dins del panorama musical els grups  finalistes  Metropol, Automatic, Red Buffalo, Manderley, Mistah Godeh i We used to Pray seran els encarregats de posar veu a la vesprada del proper dissabte, a partir de les 18:00h fins aconseguir el guanyador del concurs. Recordem que l’entrada a qualsevol de les activitats és totalment de bades i per tots els interessats els horaris preestablerts seran:

28 de juny: Gaudirem de diversos tallers tant de cuina com de crear la teua pròpia joieria i per últim es presentarà la segona edició del “mercadillo creativo”. Els actes començaran a les 10:00h fins les  22:30h.

29 de juny: Inscripció i campionat de Rubik i per la vesprada, a partir de les 18:00h fase final del campionat de bandes amb la última actuació a les 22:30h.

30 de juny: Tallers des de les 9:00h del matí i per la vesprada la tercera edició del marcaet creatiu des de les 17:00h fins les 22:30h.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €