Sortegem un abonament per al Feslloch ’13

Esta setmana anem a fer un sorteig EXPRÉS entre la comunitat Tres Deu. Un abonament de tres dies per al Feslloch ’13. Des d’Escola Valenciana, Reviscola, l’Ajuntament de Benlloch i l’Associació Pitxurrull han volgut comptar amb nosaltres per a realitzar esta promoció. El Feslloch és el festival més important de música en valencià aplegant cada any a milers de joves arribats de totes les comarques.
Què has de fer per poder optar a guanyar aquest abonament? És molt fàcil! Sols heu de fer m’agrada a la revista Tres deu a Facebook i comentar i compartir la imatge promocional del sorteig. No s’adormiu! Molta sort!
I en el cas de no ser l’afortunat, o voleu assegurar-vos ja el vostre abonament passeu-se per la tenda d’Escola Valenciana i compreu-lo!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €