Pau Alabajos, Senior, Arrap i Biano pel periodisme independent

La sala Matisse, situada a la zona Cedro de València rebrà el proper 25 de juliol una jornada pel periodisme independent. Debats, projeccions audiovisuals i música seran els protagonistes del dia des de les 19:00h.
La jornada començarà a les 19:00h on el fotògraf Germán Caballero mostrarà el seu documental centrat en les revoltes turques. La realitat de la llibertat dde premsa a Turquia. De Turquia a Palestina, on mitjançant a projecció del documental ‘Fos sobre el màrmara’, de David Segarra, es matindrà una xerrada de la tasca dels reporters al territori palestí. La programació d’aquestes dos activitats serà totalment debades per a qui vulga assistir. 
Finalment la nit anirà al compàs de la música creada en terra valenciana. Arrap, Senior i el Cor Brutal, Pau Alabajos i finalment Dj Biano posaran el punt i final a una vetllada. 
L’entrada al concert obrirà portes a les 22:30h, amb un preu de 6 euros. Els diners aniran destinats per recaptar fons per als 140 Journos (Plataforma de periodisme ciutadà a Turquia) i per finançar un documetal a Nablus, Palestina.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €